foto

Tamara Miletic

  • nar. 1.5.1932
  • zem. 6.4.2014 (81 let)
    Bělehrad, Srbsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Poljupci
1972 Devojka sa Kosmaja
1971 Don Kihot i Sanco Pansa (TV film)
1970 Lilika
1965 Jadni moj Arbat (TV film)
1964 One i on (TV film)
Čovek iz hrastove šume
1963 Dva presudna dana (TV film)
1962 Kozara
Krst Rakoc
1961 Ohrada
1960 X-25 hlásí
1957 Samo ljudi
1954 Sumnjivo lice

TV seriály

1987 Bolji život (TV seriál)
1972 Izdanci iz opaljenog grma (TV seriál)
1971 Ceo život za godinu dana (TV seriál)
1970 Čedomir Ilić (TV seriál)
1966 Letovi koji se pamte (TV seriál)
1965 Kod sudije za prekrsaje (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace