foto

Gert Fylking

  • nar. 7.10.1945 (75 let)
    Stockholm, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Teater
1997 Adam a Eva
Evil Ed
1996 Lögn
1995 Buljong
1994 Den vite riddaren (TV film)
1993 Unelma Riitasta
1992 Ha ett underbart liv
Hassel - Svarta banken (TV film)
Kejsarn av Portugallien (TV film)
Nordexpressen
1991 Goltuppen (TV film)
Harry Lund lägger näsan i blöt! (TV film)
Joker
Riktiga män bär alltid slips
1990 Werther
1988 Venus 90
1987 Res aldrig på enkel biljett
1984 Muž z Mallorky

TV seriály

2003 Hem till Midgård (TV seriál)
Talismanen (TV seriál)
1996 Silvermannen (TV seriál)
1994 Rapport till himlen (TV seriál)
1992 Kvällspressen (TV seriál)
1988 Som man ropar (TV seriál)

Dokumentární

2017 Kim – den skalliga primadonnan

Host

TV pořady

1992 Gomorron (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky