foto

Takaši Itó

  • nar. 21.11.1976 (42 let)
    Hirosaki, prefektura Aomori, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Love Hotel ni okeru džódži to plan no hate
2013 Jiken Kyumeii - IMAT no Kiseki (TV film)
Kučizuke
2011 11 modži no sacudžin (TV film)
2009 Dare mo mamotte kurenai
2008 Bizanee (TV film)
2007 Akanezora
Closed Note
Rjú ga gotoku: Gekidžóban
2006 Tokyo Friends: The Movie
2000 Ekiden

TV seriály

2018 Seigi no Se (TV seriál)
2014 Hanasaki Mai ga Damattenai (TV seriál)
2013 Garireo 2 (TV seriál)
Machigawarechatta Otoko (TV seriál)
2011 Dr. Irabu Ičiró (TV seriál)
Good Life ~Arigatou, Papa. Sayonara~ (TV seriál)
Tokyo Kontororu (TV seriál)
2010 Team Batista 2: General Rouge no Gaisen (TV seriál)
2009 Kamen Rider Decade (TV seriál)
Karijuši sensei čibaru! (TV seriál)
2008 Shichinin no onna bengoshi 2 (TV seriál)
2003 Stand Up!! (TV seriál)
2000 Summer Snow (TV seriál)
1999 Jomigaeru kinró (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky