foto

Caspar Lee

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Caspar Richard  Lee se narodil 24. dubna 1994 v Paddingtonu v Londýně. Když mu byl jeden rok, odstěhoval se s rodiči a sestrou do Jihoafrické republiky. Své dětství strávil v oblasti Fort Nottingham. Později se přestěhovali do Durbanu, kde Caspar začal navštěvovat chlapeckou školu. když bylo Casparovi 11 let, odstěhovali se s rodinou do Western Cape. Později se jeho rodiče rozvedli. 

V 16 letech začal nahrávat své videa na YouTube, aby zahnal nudu. Sledovanost jeho videí rostla a tak po roce založil nový kanál dicasp. Šest měsíců po založení tohoto kanálu se stal velmi slavným, a tak se vydal do Londýna, kde začal spolupracovat s dalšími slavnými YouTubery. Tato spolupráce mu přinesla spousty nových fanoušků a tak se rozhodl, že svůj život zasvětí pouze natáčení videí na YouTube. 21. 12. 2012 se definitivně přestěhoval do Londýna, kde si pronajal byt společně s YouTuberem Alfiem Deyesem, známým pod přezdívkou PointlessBlog. 

V roce 2014 se objevil spolu s dalšími YouTubery v talk show The Crew a také si zahrál v seriálu Terapie online po boku Lisy Kudrow a v komedii Spud 3: Learning to Fly s YouTuberem a kamarádem Troyem Sivanem.

Od roku 2014 bydlí v apartmánu v Londýně se svým nejlepším přítelem, YouTuberem Joem Suggem.

Iva "IvcaSammet" Tvrdoňová

Herecká filmografie

Filmy

2017 Joe & Caspar Hit the Road USA (TV film)
2016 Laid in America
2015 Joe and Caspar Hit the Road
2014 Spud 3: Learning to Fly

TV seriály

2011 Terapie online (TV seriál)

Hudební videoklipy

2017 Charli XCX - Boys (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace