foto

Michel Benjamin

  • nar. 14.1.1959 (59 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2006 Affaire Pierre Chanal, L' (TV film)
Monsieur Molina (TV film)
Pomoc, děti se vracejí! (TV film)
2003 Demain nous appartient (TV film)
2002 Enfant éternel, L' (TV film)
2001 Rencontres de Joëlle, Les (TV film)
1999 Drôles de clowns (TV film)
1998 Un pavé dans la mire

TV seriály

2006 Off Prime (TV seriál)
2004 Kaamelott (TV seriál)
2003 Justice pour tous (TV seriál)
2001 Les redoutables (TV seriál)

Dokumentární

2015 Příběh lesa
2009 Home
Oceány
2001 Ptačí svět
1990 Mémoires rhénanes: L'aventure des mines
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace