foto

Leena Tiihonen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2014 Hyväntekijä (TV film)
2009 Virginie (TV film)
2006 Kolme suudelmaa (TV film)
2005 Tarpeettomia ihmisiä (TV film)
2003 Klooni (TV film)
1999 Kivinen lintu (TV film)
Älä sano mua prinsessaks! (TV film)
1998 Liian paksu perhoseksi (TV film)
Pala valkoista marmoria (TV film)

TV seriály

2011 Moska (TV seriál)
Iskä laulaa taas nokipoikaa (E08)
Mun sananvapaus on isompi kuin sun sananvapaus (E07)
Kutemajärven skuuppikäsi on halvaantunut (E06)
další epizody (8)
2010 Paratiisi (TV seriál)
Osa 2/2 (E02)
Osa 1/2 (E01)
Tauno Tukevan sota (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2003 Kirje isältä (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2002 Hurja joukko (TV seriál)
Yhteinen huone (TV seriál)
2000 Pesärikko (TV seriál)
Merkki päällä (E03)
Kotipesä (E02)
Viistotaival (E01)
1997 Verisiskot (TV seriál)
1995 Hyvä veli (TV seriál)
Kotikatu (TV seriál)
Kovaa maata (TV seriál)
Vaikeat valinnat (S01E12)
Yllätys (S01E11)
Tilinteko (S01E10)
1994 Kovaa maata (TV seriál)
Tastula iskee taas (S01E09)
Riku katoaa (S01E08)
Tastula iskee (S01E07)
další epizody (9)
Mikset sä soita? (TV seriál)
Varokaa putoavia esineitä (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1993 Heikompi astia (TV seriál)
Kaksoishäät (E08)
Joko pulppuaa (E07)
Ne yöt ovat valgeat (E06)
další epizody (7)
Kaikkien valehtelijoiden äiti (TV seriál)

Dokumentární

2017 Seitsemäntoista (TV seriál)
Itsenäisyys (E03)
Valta (E02)
Vapaus (E01)

TV pořady

2019 Daniel Olin (TV pořad)
2017 Vuosisadan Kulttuurigaala 2017 (TV pořad)
2016 8 myyttiä työstä (TV pořad)
2009 Suomen Las Vegas (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
2002 Runoraati (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky