foto

Edgar Kaufmann

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1991 Das hölzerne Schloss (TV film)
Vier Verrückte (TV film)
1990 Heimsuchung (TV film)
1989 Polizeiruf 110 - Trio zu viert (TV film)
1988 Melanios letzte Liebe (TV film)
1987 Polizeiruf 110 - Die alte Frau im Lehnstuhl (TV film)
1985 Der Haken (TV film)
1984 Der Mexikaner Felipe Rivera (TV film)
Polizeiruf 110 - Im Sog (TV film)
1983 Kopf und Herz (TV film)
Kündigung, Die (TV film)
1982 Ein Bild von einem Mann (TV film)
1981 Das Gespräch (TV film)
1980 Die Heimkehr des Joachim Ott (TV film)
Kunstraub (TV film)
1977 Der rasende Roland (TV film)
Ein Trompeter kommt (TV film)
1976 Alle meine Kinder (TV film)
1975 Dachlawine (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Spezialist (TV film)
1973 Unser täglich Bier (TV film)
1971 Die kürzeste Nacht (TV film)
Zwischen Freitag und morgen (TV film)
1970 Maskerade (TV film)
Zauberlehrlinge (TV film)
1957 Der Schönste Tag meines Lebens

TV seriály

1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1989 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Noch nicht zu Hause (E127)
1986 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Pavel (E106)
1983 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Nur einen Schluck (E85)
1978 Schauspielereien (TV seriál)
1977 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Stopy na silnici (E55)
1974 Pozdní sezóna (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1991 Vier Verrückte (TV film)
1990 Heimsuchung (TV film)
1977 Der rasende Roland (TV film)
1973 Unser täglich Bier (TV film)
1971 Zwischen Freitag und morgen (TV film)

TV seriály

1989 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Noch nicht zu Hause (E127)
1986 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Pavel (E106)
1983 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Nur einen Schluck (E85)
1978 Schauspielereien (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1995 Verbotene Liebe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky