foto

Paul Hills

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 The Power
2010 Do Elephants Pray?
2004 Secrets
2003 Básník
2002 f2point8
1995 Boston Kickout
1993 Frontline, The

TV seriály

2000 Urban Gothic (TV seriál)

Dokumentární

1997 Mad in Tokyo

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 The Power
1995 Boston Kickout

Producentská filmografie

Filmy

2015 The Power

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace