foto

Jussi Lehto

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2016 Tatu a Patu
2014 Angry Birds Epic
2010 Jäät (TV film)
2004 Láska je láska
2000 Don't Push the River (TV film)
1997 Hotelli Voodoo (TV film)
Jasso (TV film)
1994 Eläimen käsi - rajallisia luontosuhteita (studentský film)

TV seriály

2018 Karppi (TV seriál)
Alku (S01E12)
Ruhjeita (S01E11)
Yksin (S01E10)
další epizody (12)
2016 Black Widows (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (4)
Kynsin hampain (TV seriál)
Vaalien tulos selviää (E10)
Vaaliteltan valtaus (E07)
Väärä tilaisuus (E06)
další epizody (5)
2014 Angry Birds: Prasátka (TV seriál)
Brändärit (TV seriál)
Säästöt (E07)
Lammaskuiskaaja (E06)
Ex-mies (E04)
další epizody (5)
2011 Där vi en gång gått (TV seriál)
Virta (TV seriál)
Velka 2/2 (E10)
Velka 1/2 (E09)
Dragon (E08)
další epizody (6)
Alamaailma (TV seriál)
Episode 3 (S03E03)
Episode 2 (S03E02)
Episode 1 (S03E01)
další epizody (6)
2010 Alamaailma (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
Kallio (TV seriál)
Syntymäpäivä (E12)
Hyväntekeväisyys (E11)
Jälki (E10)
další epizody (12)
2009 Uutishuone (TV seriál)
Elämältä kaiken sain (E04)
Rötösherramarssi (E03)
Ei aika mennyt koskaan palaa (E02)
další epizody (4)
2008 Lukio_ (TV seriál)
Tule sellaisena kuin olet (E06)
Seksi vie ja taksi tuo (E05)
Sun salaisuus vaivaa mua (E04)
další epizody (6)
Suojelijat (TV seriál)
Teuvo - tieto lisää tuskaa (E03)
2007 Rajatapaus (TV seriál)
Tappava annos (E03)
Aurinkokello (E02)
Jäätävä vesi (E01)
Runoja & Roskia (TV seriál)
2006 Majakka (TV seriál)
Paastopäivän painajainen (E06)
Käärme paratiisissa (E05)
Surrealissimo (E04)
další epizody (6)
Rikospoliisi ei laula (TV seriál)
Delfiinityttö (E01)
2005 Firma (TV seriál)
Epäonnistujan DNA (E11)
Drunken sailor (E10)
Kanan maailmankaikkeus (E09)
další epizody (11)
Laura kaupungissa (TV seriál)
2004 Rikas mies (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2003 Kansankynttilät (TV seriál)
Kaunis mies (TV seriál)
Operation Stella Polaris (TV seriál)
Remontti (TV seriál)
Rikospoliisi Maria Kallio (TV seriál)
2002 Paholaisen tytär (TV seriál)
2001 Kultakuume.com (TV seriál)
2000 Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
1999 Pulkkinen (TV seriál)
1995 Taikapeili (TV seriál)

Dokumentární

2011 12 näkökulmaa
1997 Köyhiä ja rikkaita (TV film)
1993 Hyvä tahto (studentský film)
Riisiä ja tonnikalaa (TV film)

TV pořady

2005 Jopet-show (TV pořad)
2004 Miljonääri-Jussi (TV pořad)
Saunavuoro (TV pořad)

Zvukařská filmografie

TV seriály

2010 Kallio (TV seriál)
Syntymäpäivä (E12)
Hyväntekeväisyys (E11)
Jälki (E10)
další epizody (12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace