foto

Peter Šibiliev

  • nar. 8.12.1953 (67 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1996 Starožitné zrkadlo (TV film)
1995 ...kone na betóne
1993 Afrodita (TV film)
Pustatina lásky (TV film)
1992 Most (TV film)
Rozprávky z Hollywoodu (TV film)
1991 Meteor (TV film)
1985 Hĺbkový rekord (TV film)

TV seriály

1995 Škriatok (TV seriál)
1985 To je váš prípad, Šetaffy (TV seriál)

Dokumentární

2006 Labyrintem revoluce (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky