foto

Karina Duprez

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 Yo y mi mariachi
1972 Negocio del odio, El
Uno para la horca
1971 Furias bajo el cielo
Siempre hay una primera vez
1969 La venganza de Huracán Ramirez
1968 El caudillo

TV seriály

1998 Dvě tváře lásky (TV seriál)
1990 Fuerza del amor, La (TV seriál)
1987 Rosa salvaje (TV seriál)
1985 Juana Iris (TV seriál)
1982 Vivir enamorada (TV seriál)
1977 Venganza, La (TV seriál)
1974 Mundo de juguete (TV seriál)
1973 Miserables, Los (TV seriál)
1971 Amor tiene cara de mujer, El (TV seriál)
1970 Yesenia (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Behind the Silence

Režijní filmografie

TV seriály

2010 Cuando me enamoro (TV seriál)
2009 Sortilegio (TV seriál)
2008 En nombre del amor (TV seriál)
La rosa de Guadalupe (TV seriál)
2001 Mujer bonita (TV seriál)
1999 Navzdory osudu (TV seriál)
Rosalinda (TV seriál)
1998 Dvě tváře lásky (TV seriál)
Gotita de amor (TV seriál)
1997 Esmeralda (TV seriál)
1996 Bendita Mentira (TV seriál)
1994 Agujetas de color de rosa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky