foto

José Antonio 'Potro' Farías

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Te juro que yo no fui
2013 Me Late Chocolate
1997 Baúl lleno de miedo, Un
1995 Embrujo de rock
Santo Enredo (TV film)
1994 La Chilindrina en Apuros
1991 Amor y venganza
Dentro de la noche
1987 Matadero

TV seriály

2010 Triunfo del amor (TV seriál)
2007 Fuego en la sangre (TV seriál)
1999 Rosalinda (TV seriál)
1998 Dvě tváře lásky (TV seriál)
1997 Esmeralda (TV seriál)
1992 María Mercedes (TV seriál)
1989 Carrusel (TV seriál)
Simplemente María (TV seriál)
1987 Rosa salvaje (TV seriál)
1983 Pobre Señorita Limantour, La (TV seriál)
1978 Viviana (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky