foto

Carlos Belloso

  • nar. 5.4.1963 (56 let)
    Munro, Vicente López, Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 La odisea de los giles
2018 Aire
Unidad XV
2015 Baires
El Expediente Santiso
2013 Omisión
2011 La mala verdad
2008 Leyenda, La
2004 Svatoušek
2000 Felicidades

TV seriály

2007 Televisión por la identidad (TV seriál)
2005 Botines (TV seriál)
2003 Costumbres argentinas (TV seriál)
Sol negro (TV seriál)
2002 Tumberos (TV seriál)
2001 Culpables (TV seriál)
¡Qué espectáculo! (TV seriál)
1999 Campeones de la vida (TV seriál)
1997 R.R.D.T (TV seriál)