foto

Erika Pelikowsky

  • nar. 18.1.1916
    Wien, Rakousko-Uhersko
  • zem. 21.2.1990 (74 let)
    Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Einzug ins Paradies (TV film)
1984 Polizeiruf 110 - Das vergessene Labor (TV film)
1983 Der entführte Prinz (TV film)
1982 Konrads Erbtanten (TV film)
Lieben Sie Träume? (TV film)
1980 Das Rad (TV film)
Eines langen Tages Reise in die Nacht
Glück und Glas (TV film)
Ungewöhnliche Entscheidung (TV film)
1973 Der kaukasische Kreidekreis (TV film)
1970 Zwei Briefe an Pospischiel (TV film)
1969 Ljubow Jarowaja (TV film)
1968 Wie man Karriere macht (TV film)
1966 Die Perser (TV film)
Lebende Ware
1964 Glasmenagerie (TV film)
1963 Vanina Vanini (TV film)
1962 Das Mädchen ohne Mitgift (TV film)
Der Tod des Handlungsreisenden (TV film)
1961 Der Prozess der Mary Dugan (TV film)
1958 Kaukasische Kreidekreis, Der (TV film)
1956 Der Schwierige (TV film)

TV seriály

1985 Flug des Falken (TV seriál)
1979 Abschied vom Frieden (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Die Flamme (TV seriál)
1963 Die Spur führt in den 7. Himmel (TV seriál)

Divadelní záznam

1983 Der kaukasische Kreidekreis (divadelní záznam)
1982 Jegor Bulytschow und die Anderen (divadelní záznam)
1981 Die Mutter (divadelní záznam)
1963 Der Kirschgarten (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky