foto

Mari Lehtonen

  • nar. 23.5.1975 (45 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Päivä ilman yötä
2016 Tatu a Patu
1997 Kevään odotus (studentský film)

TV seriály

2019 Konttori (TV seriál)
Vappu (S03E10)
2018 Karppi (TV seriál)
Začátek (S01E12)
Sipoon Herttua (TV seriál)
Meidän perhe ei horju (S01E10)
Tässä olisi tuoreita tuulihattuja (S01E09)
Se kävelee tästäkin (S01E07)
další epizody (6)
2017 Rakkaus ja laki (TV seriál)
Seksuaalinen rakkaus (E01)
2016 Roba (TV seriál)
Painekattila (S03E02)
2014 Pasila 2.5: the Spin-Off (TV seriál)
Kimmo (TV seriál)
Kotikäynti (S02E08)
2010 Kallio (TV seriál)
Syntymäpäivä (E12)
2008 Suojelijat (TV seriál)
Merituuli - isänsä ja veljensä vartija (E04)
Tukka Auki (TV seriál)
Irtiotto (E12)
Sukulaissuhteita (E11)
2007 Pasila (TV seriál)
2003 Remontti (TV seriál)
2001 Kivi ja kilpi (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)

Host

TV pořady

2002 Hupiklubi (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky