foto

Eero Järvinen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Nuoret nerot (TV film)
2011 Perhoskone (studentský film)
Ticho
2009 En koskaan sanonut
2000 Taivas tiellä (studentský film)
1995 Tyttöjä ja jäätelöä

TV seriály

2009 Savuna ilmaan (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2006 Uudisraivaaja (TV seriál)
Erehdys (E01)
2005 Handu pumpulla (TV seriál)
Borsa handussa (E09)
2004 Käenpesä (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 Ihmebantu (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky