foto

Hyo-eun Choi

  • nar. 2.3.1994 (25 let)
    Tedžon, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Jeonseolui joomeok

TV seriály

2015 Hooayoo - hakgyo 2015 (TV seriál)
Kilmi, hilmi (TV seriál)
2014 Naegen neomoo sarangseureowoon geunyeo (TV seriál)
Neoheedeuleun powidwaetda (TV seriál)
Riset (TV seriál)
2013 Byeoleseo on geudae (TV seriál)
Jalkiun ttal hana (TV seriál)
Orora gongjoo (TV seriál)
2010 Nongddang naesarang (TV seriál)
2009 Boseok bibimbap (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky