foto

Ajano Tačibana

  • nar. 8.3.1988 (32 let)
    Čiba, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Hanajoi dóčú
2013 SRO: Keišičó kóiki sósa sen'nin tokubecu čósašicu (TV film)
2009 3 Day Boys
2008 Esu esu
Nekonade
2007 Ganjisu gawa de batafurai (TV film)
My Sweet Home (TV film)
2005 Sukûru deizu
2004 Dokuritsu shôjo gurentai
Kyôfu ressha
Ranbu: Enbu kenshi
2003 Kaminari haširu nacu

TV seriály

2014 Tokubou Keisatsucho Tokushu Bohanka (TV seriál)
2013 Irjú sósa 3 (TV seriál)
Kakušó: Keišičó sósa 3 ka (TV seriál)
2012 Hungry! (TV seriál)
Vision: Koroshi ga mieru onna (TV seriál)
2011 Meitantei Conan: Kudó Šin'iči e no čósendžó (TV seriál)
2010 Himicu (TV seriál)
Jotei Kaoruko (TV seriál)
2008 Shoni Kyumei (TV seriál)
2007 33 pun Tantei (TV seriál)
Hatači no koibito (TV seriál)
Tokkyu Tanaka 3 Go (TV seriál)
Ushi ni Negai wo: Love & Farm (TV seriál)
2006 Cupid no Itazura (TV seriál)
Kekkon dekinai otoko (TV seriál)
Uramiya honpo (TV seriál)
2004 Deep Love: Ayu no Monogatari (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky