foto

Hašinosuke Nakamura

  • nar. 31.8.1965 (54 let)
    Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Hoshin (TV film)
Oedo Jikenchô Bimi de Sôrô (TV film)
2014 Damashie Utamaro IV (TV film)
Leaders (TV film)
2013 Damashie Utamaro 3 (TV film)
2012 Damashie Utamaro 2 (TV film)
Jókai ningen Bem
2010 W no higeki (TV film)
2009 Damašie utamaro (TV film)
Goemon
1988 Downtown Heroes

TV seriály

2015 Uroborosu: keisacu o sabaku wa ware ni ari (TV seriál)
2012 Monsters (TV seriál)
2009 Gynae: Sanfujinka no onna tachi (TV seriál)
2006 Kómjó ga cudži (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
1997 Móri Motonari (TV seriál)
1992 Hôigaku kyôshitsu no jiken file (TV seriál)
1986 Bjakkotai (TV seriál)

Host

TV pořady

1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace