foto

Axa Sorjanen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2008 80-luku: Minä olen muistanut (TV seriál)
1999 Tähtien kosketus
1998 Unia presidenteistä
1995 Vesipäiväkirja (TV film)

TV pořady

1999 Intohimona taide (TV pořad)

Režijní filmografie

Dokumentární

2008 80-luku: Minä olen muistanut (TV seriál)
1999 Tähtien kosketus
1998 Unia presidenteistä

TV pořady

1999 Intohimona taide (TV pořad)

Střihačská filmografie

Dokumentární

1999 Tähtien kosketus
1998 Unia presidenteistä

TV pořady

1999 Intohimona taide (TV pořad)

Zvukařská filmografie

Dokumentární

1998 Unia presidenteistä
1995 Vesipäiväkirja (TV film)

Producentská filmografie

Dokumentární

1995 Vesipäiväkirja (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace