foto

Jouni Mervas

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2020 Víkend na chatě
2019 Aurora
2016 En Autobiografi
2014 Korso
2007 Sooloilua
2006 Keisarin salaisuus
2004 Lasileuka (studentský film)
2003 Hymypoika
1998 Vita nuova (studentský film)
1995 Sirpaleita (studentský film)

TV seriály

2018 Onnela (TV seriál)
Häät (S02E10)
Rakas Jorma (S02E09)
Parisuhteen vuosihuolto (S02E08)
další epizody (10)
2017 Onnela (TV seriál)
Talo, auto ja lapsi (S01E10)
Juhannustaikoja (S01E09)
Jesse (S01E08)
další epizody (10)
2016 Heroes of the Baltic Sea (TV seriál)
Kaksintaistelu (E05)
Sodanjulistus (E04)
Mestaus (E03)
další epizody (5)
Luottomies (TV seriál)
2000 Mustan kissan kuja (TV seriál)
1999 Ihana mies (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky