foto

Arne Källerud

  • nar. 23.9.1913
  • zem. 20.9.1981 (67 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 Gustav III (TV film)
Rännstensungar
1970 Kyrkoherden
1969 Solens barn (TV film)
Åsa-Nisse i rekordform
1968 Freddy klarar biffen
Korridoren
Malí agenti
Markurells i Wadköping (TV film)
1966 Trettio pinnar muck
1964 Älskling på vift
1963 Tre dar i buren
1962 Raggargänget
1961 Svenska Floyd
Vi fixar allt
1959 Guldgrävarna
1957 Räkna med bråk
1956 Den hårda leken
Ett kungligt äventyr
Främlingen från skyn
På heder och skoj
1955 Far och flyg
Flickan i regnet
Friarannonsen
Resa i natten
Åsa-Nisse ordnar allt
1954 Dans på rosor
Flicka utan namn
Hjälpsamma herrn
1953 Fartfeber
Mästerdetektiven och Rasmus
Ursula - flickan i finnskogarna
1952 69:an, sergeanten och jag
Blondie Biffen och Bananen
En fästman i taget
Farlig kurva
Flyg-Bom
Han glömde henne aldrig
Hon kom som en vind
Kalle Karlsson från Jularbo
Säg det med blommor
Åsa-Nisse på nya äventyr
1951 91:an Karlssons bravader
Spöke på semester
Tančila jedno léto
Tull-Bom
1950 Anderssonskans Kalle
Påhittiga Johansson
Regementets ros
Åsa-Nisse på jaktstigen
1949 Gatan
Jen matka
Lattjo med Boccaccio
Människors rike
Pippi Långstrump
Stora Hoparegränd och himmelriket
1948 Intill helvetets portar
Lars Hård
Loffe som miljonär
1947 Här kommer vi ...
Kvarterets olycksfågel
Nattvaktens hustru
1946 100 dragspel och en flicka
Stiliga Augusta
1945 Rattens musketörer
1943 Kungsgatan
1934 Flickorna från Gamla Sta'n

TV seriály

1972 Barnen i höjden (TV seriál)
Bröderna Malm (TV seriál)
1970 Röda rummet (TV seriál)
Söderkåkar (TV seriál)
1969 Håll polisen utanför (TV seriál)
Kråkguldet (TV seriál)
1968 Klart spår till Tomteboda (TV seriál)
1951 Foreign Intrigue (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky