foto

Pazzi Nuortimo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

TV seriály

2016 Soppa365 (TV seriál)

Dokumentární

2011 Kasarmi (TV seriál)
Tuomas Enbuske - Sivistyksen käsikirja (TV seriál)
Raamattu (E09)
2007 Pelastajat (TV seriál)

TV pořady

2018 Kotoisa (TV pořad)
Selviytyjät Suomi (TV pořad)
Seniorit somessa (TV pořad)
2017 Hulahula Suomi (TV pořad)
2016 Kielletty rakkaus (TV pořad)
2015 Jutan ja Vertin supersinkkudieetti (TV pořad)
Loirinuotiolla (TV pořad)
2007 Krisse Road Show (TV pořad)
2006 FC Nörtit (TV pořad)
Tanssii tähtien kanssa (TV pořad)
2005 Diili (TV pořad)
Mallikoulu 2005 (TV pořad)
2004 Ruben & Joonas (TV pořad)
2003 Kova laji (TV pořad)
Krisse (TV pořad)
2002 Hyppönen Enbuske Experience (TV pořad)
1996 Jyrki Countdown (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky