foto

Ieroklis Michaelidis

  • nar. 29.9.1960 (60 let)
    Haravgi, Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 1968
2010 Ziteitai pseftis
2009 Ráj na západě
2007 Parees
2003 Špetka koření
2001 Me ta fota nystagmena
To Be Continued...
2000 Piso porta, I
1999 Mavro gala
Safe Sex
1998 Sunset in Venice

TV seriály

2013 Me ta pantelonia kato (TV seriál)
2008 L.A.P.D.: Lekanopedio Attikis Police Department (TV seriál)
2006 Oi istories tou astynomou Beka (TV seriál)
2005 Gamos me ta ola tou (TV seriál)
2004 Ta mahairomata (TV seriál)
2002 Camera cafe (TV seriál)
2001 Gynaikes tis zois tis, Oi (TV seriál)
Kolpo grosso (TV seriál)
1999 Kai pali filoi (TV seriál)
1997 Eimaste ston aera (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2010 Ziteitai pseftis

TV seriály

1999 Kai pali filoi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky