foto

Juta

  • nar. 20.6.1979 (39 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2007 Soldaty. Novyj god, tvоju diviziju!
2004 Soldaty. Zdravstvuj, rota , Novyj god! (TV film)

TV seriály

2015 Familnyje cennosti (TV seriál)
2013 Poka stanica spit (TV seriál)
Soldaty 17. Snova v stroju (TV seriál)
2011 Metod Lavrovoj (TV seriál)
2009 Soldaty 16. Děmběl něizběžen (TV seriál)
2008 Soldaty 14 (TV seriál)
Soldaty 15. Novyj prizyv (TV seriál)
Soldaty. Děmbělskij albom (TV seriál)
2007 Soldaty 11 (TV seriál)
Soldaty 12 (TV seriál)
Soldaty 13 (TV seriál)
2006 Soldaty 10 (TV seriál)
Soldaty 6 (TV seriál)
Soldaty 7 (TV seriál)
Soldaty 8 (TV seriál)
Soldaty 9 (TV seriál)
Studěnty 2 (TV seriál)
2005 Soldaty 3 (TV seriál)
Soldaty 4 (TV seriál)
Soldaty 5 (TV seriál)
Studěnty (TV seriál)
2004 Soldaty (TV seriál)
Soldaty 2 (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2006 Soldaty 8 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace