foto

Leonid Kuprido

  • nar. 4.7.1967 (53 let)
    Minsk, Bělorusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Tuman (TV film)
2007 Soldaty. Novyj god, tvоju diviziju!
2004 Soldaty. Zdravstvuj, rota , Novyj god! (TV film)

TV seriály

2016 Žizň posle žizni (TV seriál)
2014 Princ Sibiri (TV seriál)
2013 Moloďožka (TV seriál)
2012 Dněvnik doktora Zajcevoj 2 (TV seriál)
2011 Metod Lavrovoj (TV seriál)
2009 Margoša (TV seriál)
2008 Soldaty 14 (TV seriál)
Soldaty 15. Novyj prizyv (TV seriál)
2007 Kadětstvo 2 (TV seriál)
Kadětstvo 3 (TV seriál)
Soldaty 12 (TV seriál)
Soldaty 13 (TV seriál)
2006 Kadětstvo (TV seriál)
Soldaty 6 (TV seriál)
Soldaty 7 (TV seriál)
Soldaty 8 (TV seriál)
2005 Soldaty 3 (TV seriál)
Soldaty 4 (TV seriál)
Soldaty 5 (TV seriál)
2004 Soldaty (TV seriál)
Soldaty 2 (TV seriál)
2003 Kapitan Pravda (TV seriál)
2001 FM i rebjata (TV seriál)
1999 Uskorennaja pomošč (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky