foto

Iikka Hesse

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Napapiirin sankarit 3
2016 Mimo mapu
2015 Lovemilla
2014 Sejmi prezidenta
2012 Ja saapuu oikea yö
2011 Likainen pommi
2010 Päivät kuin unta (TV film)
2007 Oneway Ticket
2006 Věčný bojovník
2002 Katharsis (studentský film)
Pelistä pois (studentský film)

TV seriály

2014 Kohta 18 (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2013 #lovemilla (TV seriál)
2012 Helsingin herra (TV seriál)
Saisinko nimmarin (E02)
Henkipatto (E01)
2008 Presidentin kanslia (TV seriál)

Dokumentární

2008 Tyttö varjoisilta kujilta
2001 Rikostarinoita Suomesta (TV seriál)

TV pořady

2003 Idols (TV pořad)

Hudební videoklipy

2000 Kukka: Hot Light (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace