foto

Saara Saarela

  • nar. 18.2.1971 (48 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2010 La Vénitienne (TV film)
2009 Väärät juuret
2007 Matka
2006 Tarinoita Euroopasta
2002 Hengittämättä ja nauramatta
2000 Kuningas Hidas
1998 Vapahtaja
1997 Deer Men (studentský film)
Tir

TV seriály

2009 Juurikasvua (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2007 Poikkeustila (TV seriál)
Jako Kahteen (TV seriál)
Matkakuumetta (E10)
Kodittomat (E09)
Syntyneet lähtemään (E08)
další epizody (5)
2006 Jako Kahteen (TV seriál)
Myrskyvaroituksia (E05)
Muutosvastarintaa (E04)
Katoamistemppuja (E03)
další epizody (5)
2005 Yövuoro (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2004 Sairaskertomuksia (TV seriál)
2003 Rikospoliisi Maria Kallio (TV seriál)
Tie Eedeniin (TV seriál)
2002 Hämmentäjien kuningas (TV seriál)
2001 Kultakuume.com (TV seriál)

Dokumentární

1997 Made in Filmland (studentský film)

TV pořady

2003 Stella Polaris esittää: Veneen henki (TV pořad)

Střihačská filmografie

Filmy

2001 Onnenpeli 2001 (studentský film)
1999 Apinamies! (studentský film)
1997 Deer Men (studentský film)
Omassa vuoteessa (studentský film)
Tir
1996 Transit (studentský film)

Dokumentární

2008 Velký kluk
1999 Erotic Vivica (studentský film)
1997 Made in Filmland (studentský film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Väärät juuret
1998 Vapahtaja
1997 Deer Men (studentský film)
Tir
1996 Transit (studentský film)

Herecká filmografie

Producentská filmografie

Filmy

1997 Tir

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace