foto

Anna Nose

  • nar. 9.3.1979 (40 let)
    Aiči, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Jishaku Otoko (TV film)
2012 Kazoku, Kashimasu (TV film)
2009 Rookies: Socugjó
2006 Nana 2
2005 Indeian sama
Nana

TV seriály

2015 Hoiku tantei 25 dži: Hanasaki Šin'ičiró wa nemurenai!! (TV seriál)
Kageru juku nacu (TV seriál)
2013 Hard Nuts!: Sûgaku Girl no jikenbo (TV seriál)
Onna rúru (TV seriál)
2012 Akumu-chan (TV seriál)
Renai Neet: Wasureta Koi no Hajimekata (TV seriál)
Sómató kabušiki gaiša (TV seriál)
2011 HUNTER~Sono Onnatachi, Shoukin Kasegi (TV seriál)
Ikemen desu ne (TV seriál)
Taisecu na koto wa subete kimi ga ošietekureta (TV seriál)
2010 Magerarenai Onna (TV seriál)
2009 Akahana no sensei (TV seriál)
Real Clothes (TV seriál)
Uta no Onii-san (TV seriál)
2008 Dageki Tenshi Ruri (TV seriál)
Rookies (TV seriál)
2006 Mó ičido metoro ni notte (TV seriál)
Wagahai wa šufu de aru (TV seriál)
2005 Chakushin ari (TV seriál)
Fugoh Keiji (TV seriál)
2004 Misuterí: minzoku gakuša Jakumo Icuki (TV seriál)
2003 Koibumi (TV seriál)
Tokumei kakarichô Tadano Hitoshi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace