foto

Jussi Koivunoro

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2008 The Helsinki Axe Murders
2004 Lucerne (studentský film)
2002 Iiwana Julma: Tilkkutäkki (studentský film)
Kapina keittiössä (studentský film)
2001 Tomi Sivenius: Miksi kiirehtisin (studentský film)

Dokumentární

2000 Suhde (studentský film)

Herecká filmografie

Filmy

1997 Jäänmurtaja

Producentská filmografie

Filmy

2002 Kapina keittiössä (studentský film)

Střihačská filmografie

Filmy

2002 Kapina keittiössä (studentský film)

Zvukařská filmografie

Filmy

2013 Eskapistit

Scenáristická filmografie

TV seriály

2007 Pelkkää lihaa (TV seriál)
Elämä voittaa (E10)
Uskottavuus kärsii (E09)
Keikka (E08)
další epizody (10)

Hudební videoklipy

2001 YUP: Rakkaus on pesti hulluuteen (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace