foto

Šintaró Jamada

  • nar. 10.7.1986 (33 let)
    Kunigami, Okinawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Dr. Kendži Morohaši: Arata na seimei (TV film)
2011 Rjúdžin Mabuyer The Movie: Nanacu no mabui
2008 Sakigake!! Otokojuku

TV seriály

2014 Džigoku sensei Nube (TV seriál)
2013 Kamen tíčá (TV seriál)
2012 Papadoru! (TV seriál)
Supurauto (TV seriál)
Šugáresu (TV seriál)
2011 Hanazakari no kimitači e: ikemen paradaisu 2011 (TV seriál)
Q.P. (TV seriál)
2010 Kendži Onidžima Heihačiró (TV seriál)
2009 Konkatsu! (TV seriál)
Ninkjó herupá (TV seriál)
Rescue: Tokubetsu Kōdo Kyūjotai (TV seriál)
2008 Inosento rabu (TV seriál)
OL Nippon (TV seriál)
Rjóteki na kanodžo (TV seriál)
Saito San (TV seriál)
Tomorrow (TV seriál)
2007 Yamada Tarô monogatari (TV seriál)
Yūkan kurabu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky