foto

Leonardo Valenti

  • nar. 8.2.1975 (44 let)
    Terni, Umbrie, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 ACAB: Všichni policajti jsou parchanti
2011 Mozzarella Stories

TV seriály

2019 Il Silenzio dell'Acqua (TV seriál)
2017 L'isola di Pietro (TV seriál)
2013 Il clan dei camorristi (TV seriál)
2009 Il mostro di Firenze (TV seriál)
L'isola dei segreti (TV seriál)
2008 Donne assassine (TV seriál)
Romanzo criminale - La serie (TV seriál)
2007 R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
R.I.S. Científica (TV seriál)
2006 Kriminálka Paříž (TV seriál) - scénář, původní scénář
La Rançon de la vie (S02E09)
Apparences trompeuses (S02E07) - původní scénář
Rencontres (S02E01) - původní scénář
2005 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Belle de nuit (S01E07)
Beauté fragile (S01E04)
Une vie brisée (S01E01)
Nedokonalé zločiny (TV seriál)
2000 Distretto di polizia (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky