foto

Rjóhei Hirota

  • nar. 4.12.1996 (22 let)
    prefektura Kanagawa, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Sakura no Ame
2014 Madžo no takkjúbin
2012 One no kanata ni: čiči to musuko no nikkóki cuiraku džiko (TV film)
2010 Kinako: Minarai keisacuken no monogatari
2009 Goemon
2008 Ano sora wo oboeteru
Arigato Champi (TV film)
Yama no anata - Tokuichi no koi
2007 Mari to koinu no monogatari
Saga no gabai-baachan (TV film)
2006 Nada só só
2004 Ultraman

TV seriály

2018 Bokura wa Kiseki de Dekiteiru (TV seriál)
2017 &Bišódžo (TV seriál)
2014 Last Doctor (TV seriál)
2013 Kasuka na kanodžo (TV seriál)
Onna to Otoko no Nettai (TV seriál)
2011 Suzuki sensei (TV seriál)
2009 Toraianguru (TV seriál)
2007 Tokyo Tower (TV seriál)
Tokyo tower: Okan to boku to, tokidoki, oton (TV seriál)
2005 Brother Beat (TV seriál)
Kjúmei bjótó 24dži (TV seriál)
Risou no Seikatsu (TV seriál)
2004 Kimi ga Omoide ni Naru Mae ni (TV seriál)
Suzuga Kureta Oto (TV seriál)
2003 Kokoro (TV seriál)
2002 Ranči no džoó (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace