foto

José Antonio Salgot

  • nar. 1953
    Aiguafreda, Barcelona, Cataluña, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2007 My Way
2001 Dama de Porto Pim
1989 Estación Central
1980 Mater amatísima

TV seriály

1999 Sota el signe de... (TV seriál)
1996 Cròniques de la veritat oculta (TV seriál)

Dokumentární

1986 De moda (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1989 És quan dormo que hi veig clar

TV seriály

1996 Cròniques de la veritat oculta (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky