foto

Jari Pollari

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2013 Nuoret nerot (TV film)
2009 Joulukuusivarkaat (TV film)
Lokakuun valoa (TV film)
2006 Linnut (TV film)
Mogadishu Avenue
Muuttuuko ihminen
2004 55 min. puheaikaa (TV film)
Väärät kengät (TV film)
1997 The Joyboys Story

TV seriály

2009 Pullukat (TV seriál)
Savuna ilmaan (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2008 Kymenlaakson laulu (TV seriál)
2007 Kaikki kunnossa (TV seriál)
Suunnistusta (E12)
Luistelua (E11)
Purjehdusta (E10)
další epizody (12)
2005 Handu pumpulla (TV seriál)
Joulu (E12)
Granu (E11)
Pormestari (E10)
další epizody (12)
2003 Ranuan kummit (TV seriál)
2002 Tummien vesien tulkit (TV seriál)
2001 Korkeajännitystä - eli sähköä kotiinkuljetettuna (TV seriál)
1999 Tunteen palo (TV seriál)
1998 Isänmaan toivot (TV seriál)
Kulkija Kuosmanen ja kappale kauneinta Suomea (TV seriál)
Team Ahma (TV seriál)

Dokumentární

2006 Villi katse
2005 Kuuban valloittajat
Legenda
2004 Tynnyrimies
2003 Rajakoulun rehtori (TV film)
2002 Ilman tytärtäni
1999 Köyhien apostoli
1998 Karmapa - dvě cesty božství (TV film)
Karmapa - matka maailman katolla
1997 Gift of Dreams, The

TV pořady

2009 Yhteensattujat (TV pořad)
2008 6pack (TV pořad)
2006 Ketonen & Myllyrinne (TV pořad)
2003 Krisse (TV pořad)

Herecká filmografie

Dokumentární

2006 Villi katse

Zvukařská filmografie

Dokumentární

1998 Karmapa - matka maailman katolla

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace