foto

Patricia Pillar

  • nar. 11.1.1964 (57 let)
    Brasilia, Brazílie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Unicórnio
2015 O Duelo
2006 Se Eu Fosse Você
Zuzu Angel
1998 Amor & Cia
1997 O Noviço Rebelde
1995 Monge e a Filha do Carrasco, O
Quatrilho, O
1994 Menino Maluquinho - O Filme
1991 A Maldição do Sanpaku
1989 Festa
1984 Para Viver Um Grande Amor

TV seriály

2018 Onde Nascem os Fortes (TV seriál)
2014 Amores Roubado (TV seriál)
2012 As Brasileiras (TV seriál)
Lado a Lado (TV seriál)
2008 A Favorita (TV seriál)
2006 Sinhá Moça (TV seriál)
2005 Os Amadores (TV seriál)
2004 A Diarista (TV seriál)
Cabocla (TV seriál)
2003 Carga Pesada (TV seriál)
2001 Um Anjo Caiu do Céu (TV seriál)
1997 Doktorky (TV seriál)
1996 O Rei do Gado (TV seriál)
1994 Pátria Minha (TV seriál)
1993 Renascer (TV seriál)
1992 As Noivas de Copacabana (TV seriál)
Você Decide (TV seriál)
1990 Rainha da Sucata (TV seriál)
1987 Brega & Chique (TV seriál)
1986 Sinhá Moça (TV seriál)
1985 Roque Santeiro (TV seriál)

Host

TV pořady

1973 Fantástico (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky