foto

Liisa Peltonen

  • nar. 31.5.1975 (44 let)
    Hyvinkää, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Mogadishu Avenue
1999 Vaarallinen kevät (TV film)
1998 Kaikki hyvin (TV film)

TV seriály

2012 Maailma on valmis (TV seriál)
Episode 5 (E05)
2010 Naisia kaupungilla (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2007 Turvetta ja timantteja (TV seriál)
Eksodus uhkakuville (E06)
Aika hyvä poliisiksi (E05)
Suo siellä, Viola täällä (E04)
2006 Turvetta ja timantteja (TV seriál)
Mustaa kultaa ja kuravelliä (E03)
Ei kivi miestä pahenna (E02)
Kuusniemeä koetellaan (E01)
2003 Tie Eedeniin (TV seriál)
2002 Mooseksen perintö (TV seriál)
Viimeinen pamaus (E06)
Panokset kovenevat (E05)
Rauta-aika (E04)
2001 Mooseksen perintö (TV seriál)
Varma vastaus ongelmiin (E03)
Musta hevonen (E02)
Jo joutui armas aika (E01)
1999 Hovimäki (TV seriál)

Host

TV pořady

1998 Thilia Thalia (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace