foto

Sílvia Pfeifer

  • nar. 24.2.1958 (62 let)
    Porto Alegre, Rio Grande do Sul, Brazílie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Cartomante, A

TV seriály

2007 Casos e Acasos (TV seriál)
2006 Pé na Jaca (TV seriál)
2004 A Diarista (TV seriál)
Inspector Max (TV seriál)
2003 Celebridade (TV seriál)
Kubanacan (TV seriál)
2002 Desejos de Mulher (TV seriál)
2001 Clone, O (TV seriál)
Os Normais (TV seriál)
2000 Uga Uga (TV seriál)
1998 Torre de Babel (TV seriál)
1997 Doktorky (TV seriál)
1996 O Rei do Gado (TV seriál)
1995 Malhação (TV seriál)
1994 Tropicaliente (TV seriál)
1992 Perigosas Peruas (TV seriál)
Você Decide (TV seriál)
1990 Boca do Lixo (TV seriál)
Meu Bem, Meu Mal (TV seriál)
1987 Sassaricando (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky