foto

Oscar Magrini

  • nar. 2.9.1961 (58 let)
    Santos, São Paulo, Brazílie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Didi: O Cupido Trapalhão
Vzpoura ve věznici Carandiru
1999 Dia da Caça, O
Zoando na TV
1993 Capitalismo Selvagem
1992 Perfume de Gardênia

TV seriály

2019 Os Roni (TV seriál)
2012 Avenida Brasil (TV seriál)
Salve Jorge (TV seriál)
2009 Paraiso (TV seriál)
2007 Duas Caras (TV seriál)
Paraíso Tropical (TV seriál)
2006 Pé na Jaca (TV seriál)
Sinhá Moça (TV seriál)
2004 Cabocla (TV seriál)
2002 Esperança (TV seriál)
2000 Marcas da Paixão (TV seriál)
1998 Dona Flor e Seus Dois Maridos (TV seriál)
Torre de Babel (TV seriál)
1997 O Amor Está no Ar (TV seriál)
1996 O Rei do Gado (TV seriál)
Sai de Baixo (TV seriál)
1995 Malhação (TV seriál)
1994 Quatro por Quatro (TV seriál)
1993 Mulheres de Areia (TV seriál)
1992 Deus Nos Acuda (TV seriál)
Você Decide (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace