foto

Marcello Antony

  • nar. 28.1.1965 (56 let)
    Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brazílie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Pequeno segredo
2009 Flordelis: Basta Uma Palavra Para Mudar
2004 Sexo, Amor e Traição
2002 Viva Sapato!
2001 A Partilha
O Xangô de Baker Street
1999 Dia da Caça, O
1996 Casa de Açúcar, A

TV seriály

2016 Rock Story (TV seriál)
2012 As Brasileiras (TV seriál)
2010 Passione (TV seriál)
2008 Ciranda de Pedra (TV seriál)
2007 Paraíso Tropical (TV seriál)
2004 Senhora do Destino (TV seriál)
Um Só Coraçăo (TV seriál)
2003 Mulheres Apaixonadas (TV seriál)
2002 Coração de Estudante (TV seriál)
2001 Um Anjo Caiu do Céu (TV seriál)
1999 Terra Nostra (TV seriál)
1998 Torre de Babel (TV seriál)
1996 O Rei do Gado (TV seriál)
Salsa e Merengue (TV seriál)
1992 Você Decide (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky