foto

Petja Peltomaa

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2021 Syke-elokuva: Hätätila
2009 Pihalla

TV seriály

2021 Anatomie života (TV seriál) - původní scénář
Srdce v oblacích (E01) - původní scénář
2019 Syke (TV seriál)
Potilas, vaimo ja rakastaja 4/4 (S05E40)
Potilas, vaimo ja rakastaja 3/4 (S05E39)
Potilas, vaimo ja rakastaja 2/4 (S05E38)
další epizody (12)
2018 Keisari Aarnio (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Syke (TV seriál)
Kotisynnytys 4/4 (S05E04)
Kotisynnytys 3/4 (S05E03)
Kotisynnytys 2/4 (S05E02)
další epizody (4)
2017 Syrror (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2016 Syrror (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Syke (TV seriál)
Jumalan kärpäslätkä (S03E10)
Paratiisi (S03E09)
Laitataklaus (S03E08)
další epizody (9)
2015 Syke (TV seriál)
Joulumaa (S02E10)
Lumetta (S02E09)
Pieni potilas (S02E08)
další epizody (10)
2014 Siskonpeti (TV seriál)
Seksi (S01E05)
Syke (TV seriál)
Laimeat lääkkeet (S01E10)
Pieni kylmä sydän (S01E09)
Julkinen eläin (S01E08)
další epizody (10)
2012 Kimmo (TV seriál)
Yhtä vuoristorataa (S01E16)
Kliimaksi (S01E15)
Ryhmäterapiaa (S01E14)
další epizody (16)
2010 Vastaparit (TV seriál)
Eteenpäin (E10)
Pelisäännöt (E09)
Takaisin töihin (E08)
další epizody (10)
Parasta aikaa (TV seriál)
Virheistä oppii (E10)
Sisaruskateutta (E09)
Äidin huoli (E08)
další epizody (9)
2009 Parasta aikaa (TV seriál)
Maailman paras äiti (E01)
2008 Tukka Auki (TV seriál)
Irtiotto (E12)
Sukulaissuhteita (E11)
Tyhjiössä (E10)
další epizody (12)
2004 Käenpesä (TV seriál)

TV pořady

2013 Kerran viikossa (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

2001 Onnenpeli 2001 (studentský film)
2000 Tuntematon kaupunki (studentský film)
1999 Säämies (studentský film)
1998 Taivaallinen illallinen (studentský film)

TV seriály

2018 Syke (TV seriál)
Tyttö kaapissa 4/4 (S05E12)
Tyttö kaapissa 3/4 (S05E11)
Tyttö kaapissa 2/4 (S05E10)
další epizody (4)

Dokumentární

1999 Valssi

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 Ivalo (TV seriál)
Venla (S01E10)
Murmansk (S01E09)
Taudinkantajat (S01E08)
2018 Ivalo (TV seriál)
Saalistaja (S01E07)
Ensimmäinen uhri (S01E06)
Jumalan terve (S01E05)
další epizody (7)
2017 Syrror (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
Kimmo (TV seriál)
Matsutake (S03E16)
Nissinen! (S03E15)
Duffelit (S03E14)
další epizody (8)
2016 Syrror (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
Kimmo (TV seriál)
Joulu (S03E08)
Mr. President (S03E07)
Laivakomennus (S03E06)
další epizody (8)
2015 Kimmo (TV seriál)
Tempaus (S02E13)
Ensi-ilta (S02E12)
Risteily (S02E11)
další epizody (5)
2014 Kimmo (TV seriál)
Kotikäynti (S02E08)
Asuntokupla (S02E07)
Totuus (S02E06)
další epizody (8)
2012 Kimmo (TV seriál)
Yhtä vuoristorataa (S01E16)
Kliimaksi (S01E15)
Ryhmäterapiaa (S01E14)
další epizody (16)

Herecká filmografie

TV seriály

2019 Syke (TV seriál)
Keijuvesi 4/4 (S06E36)
Keijuvesi 3/4 (S06E35)
Keijuvesi 2/4 (S06E34)
další epizody (4)
2018 Syke (TV seriál)
Helleinferno 4/4 (S05E08)
Helleinferno 3/4 (S05E07)
Helleinferno 2/4 (S05E06)
další epizody (4)

Host

TV pořady

2008 Popkult (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky