foto

Sami Manninen

  • nar. 1973

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2013 Wipeout Suomi
1998 Petos (studentský film)

TV pořady

2017 Miksun Baari (TV pořad)
2015 V###n puhelinmyyjät! (TV pořad)
2014 Tuubi (TV pořad)

Hudební videoklipy

1999 Nightwish: Sleeping Sun (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Filmy

1998 Työ (studentský film)
1997 Portaat vs. hissi

Scenáristická filmografie

Filmy

1998 Työ (studentský film)

TV pořady

2016 Grillit huurussa (TV pořad)
2005 Big Brother Suomi (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

1998 Työ (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky