foto

Teuvo Matala

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Tappajan näköinen mies
2005 Irmeli ja auto (TV film)
1998 Työ (studentský film)

TV seriály

2015 Downshiftaajat (TV seriál)
Auto (S01E02)
Ismo (TV seriál)
2010 Sydänjää (TV seriál)
Episode 2 (S03E02)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2009 Lauantaiviihde (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace