foto

Olka Horila

  • nar. 7.12.1972 (46 let)
    Varkaus, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Mogadishu Avenue
2005 Volba
2000 Pako punaisten päämajasta (TV film)

TV seriály

2012 Roba (TV seriál)
Lapsen parhaat kaverit (S01E03)
2008 Lukio_ (TV seriál)
Tule sellaisena kuin olet (E06)
Seksi vie ja taksi tuo (E05)
Sun salaisuus vaivaa mua (E04)
další epizody (5)
2004 Headhunters (TV seriál)
2000 Ammattimies (TV seriál)
1999 Kaverille ei jätetä (TV seriál)
Pieni Pala Jumalaa (TV seriál)
Trasselirakastaja (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace