foto

Ilkka Kiukas

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2014 Nightmare 2 - Painajainen jatkuu
2013 Nuoret nerot (TV film)
2012 Nightmare - Painajainen merellä
2010 Kotiinpaluu
2009 Nurmoo - Huuto lakeudelta
2004 Kometen
2003 Beatlehem (TV film)
Mosku - lajinsa viimeinen
2002 Kuutamolla
Liekki (TV film)
2000 Minä, joki ja metsä (TV film)

TV seriály

2019 Nyrkki (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2016 Black Widows (TV seriál)
Koukussa (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
2015 Hinnalla millä hyvänsä (TV seriál)
Kolmas pyörä (E12)
Onnellinen mies (E11)
Perintö (E10)
další epizody (6)
Koukussa (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
další epizody (9)
2014 Mustat lesket (TV seriál)
Pahaa hyvää (S01E06)
Väistöliike (S01E05)
Vääriä viestejä (S01E04)
další epizody (6)
2010 Helppo elämä (TV seriál)
Ruumis ja veri (S02E04)
Perhe (S02E03)
Pelko (S02E02)
další epizody (4)
1999 Salatut elämät (TV seriál)

Dokumentární

2007 Family Meeting
2004 Valtio vapauden vei
Weisaaja

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky