foto

Julian Barnes

  • nar. 19.1.1946 (72 let)
    Leicester, Leicestershire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2017 The Sense of an Ending - kniha
2001 Vor meiner Zeit (TV film) - kniha
1997 Metroland - kniha
1996 Cesta k lásce - kniha

TV seriály

2015 Arthur & George (TV seriál) - kniha
Epizoda 3 (E03) - kniha
Epizoda 2 (E02) - kniha
Epizoda 1 (E01) - kniha

Herecká filmografie

TV seriály

2007 Ztraceni (TV seriál)
Par Avion (S03E12)
1997 Babylon 5 (TV seriál)
Into the Fire (S04E06)

TV pořady

1991 Bouillon de culture (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace