foto

Bryan Goeres

  • nar. 8.12.1969 (50 let)
    Oshkosh, Wisconsin, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2009 Tajemná minulost (TV film)
2008 Dvojčata
Stevie (TV film)
2007 Skrytá kamera (TV film)
2006 Dohoda
2005 Destrukce systému (TV film)
2004 Tvář teroru
Umění loupit
2001 Fire & Ice (TV film)
Náhlá úmrtí

TV seriály

2006 Desire (TV seriál)
1999 Horká stopa L.A. (TV seriál)
1998 Hollywood Safari (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky