foto

Laura Joutsi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2009 Treenilaji

TV seriály

2015 Runoja & Rusinoita (TV seriál)
2007 Runoja & Roskia (TV seriál)
2005 Laura kaupungissa (TV seriál)
2004 Laura kesäleirillä (TV seriál)

Dokumentární

2018 Ammatti: kirjailija. Kjell Westö (TV film)
Ammatti: kirjailija. Sirpa Kähkönen (TV film)
2016 Caj Bremer, valokuvaaja (TV film)
2015 Sibelius, Lintu ja 7 Sinfoniaa (TV film)
2013 Ammatti: Kirjailija. Aulikki Oksanen (TV film)
2012 Ammatti: elokuvaohjaaja - Pirjo Honkasalo (TV film)
Tekijänä (TV seriál)
2003 Suomalainen kirjailija (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Treenilaji

TV seriály

2007 Runoja & Roskia (TV seriál)

Dokumentární

2018 Ammatti: kirjailija. Kjell Westö (TV film)
Ammatti: kirjailija. Sirpa Kähkönen (TV film)
2016 Caj Bremer, valokuvaaja (TV film)
2015 Sibelius, Lintu ja 7 Sinfoniaa (TV film)

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2015 Sibelius, Lintu ja 7 Sinfoniaa (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace