foto

Eric Wagner

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Que justice soit nôtre
2013 Láska v oblacích
2011 Halal police d'État
Propriété interdite
2009 Ráj na západě
2008 Rien dans les poches (TV film)

TV seriály

2012 Mon histoire vraie (TV seriál)
2011 Platane (TV seriál)
2009 Les Invincibles (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace