foto

Juri Seppä

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2021 Luokkakokous 3 - Sinkkuristeily
2019 Tarhapäivä
2018 Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja
2016 Tatu a Patu
2015 Amanda ja Tomi
2014 Here with Me
Sejmi prezidenta
2013 Jäminkipohja
Sydänten kieli
2011 Viimeinen pisara
2010 Rare Exports
2007 Oneway Ticket
2006 Fakiiri
Heitelläänhän Kääpiäitäkin

TV seriály

2021 Karkurit (TV seriál)
Rotusota (E10)
Poika (E09)
Syytön (E08)
další epizody (10)
2020 Kalifornian Kommando (TV seriál)
Jäätävä polte (E10)
Isä (E09)
Loma (E08)
další epizody (10)
Karppi (TV seriál)
Temná voda (S02E08)
Mayday (S02E07)
Nezvěstní (S02E06)
další epizody (8)
2018 Bullets (TV seriál)
Mari Saari (E10)
Roza (E09)
Syntymäpäivä (E08)
další epizody (10)
Karppi (TV seriál)
Začátek (S01E12)
Modřiny (S01E11)
Na vlastní pěst (S01E10)
další epizody (12)
2016 Gigglebug (TV seriál)

Dokumentární

2018 Kotimaa Kosovo-Suomi
2010 Kill Arman (TV seriál)
Las Vegas / Vapaaottelu (S02E10)
Japani / Kyokushin karate (S02E09)
Ranska / Savate (S02E08)
další epizody (10)
2009 Kill Arman (TV seriál)
Lontoo (S01E10)
Hong Kong (S01E09)
Japani, Okinawa (S01E08)
další epizody (10)

TV pořady

2012 Tuhkimotarinoita (TV pořad)

Zvukařská filmografie

Host

TV pořady

2017 Jussi Gaala 2017 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky